24 Aug, 2019

Pastile și medicamente pentru potență fără prescripție medicală

Ești unul din mulții bărbați care se confruntă cu problema unei erecții slabe și a ejaculării premature, și îți dorești un produs naturist pentru potență care să aibă un efect real asupra actului sexual, făcându-l să dureze mai mult și să fie mai intens?

Medicamentele pentru potență realizate în laboratoare chimice au fost și încă sunt foarte mediatizate, chiar dacă se cunosc foarte bine efectele secundare pe care corpul unui bărbat le resimte în urma folosirii lor, precum: stări de greață, dureri de cap, indigestie, dureri musculare, congestie nazală, vedere încețoșată și riscul de a face cancer de piele.

Mândria oricărui bărbat este de a rezista cât mai mult în timpul actului sexual și de a satisface dorințele intime a oricărei femei. Important este să fii un om sănătos și să te bucuri de plăcerile vieții fără a avea repercursiuni fizice.

Pastile, medicamente potenta!

Dacă ești conștient că există mici probleme în manifestarea mulțumitoare a vieții tale sexuale, dar nu dorești să consulți un medic și nu ai încredere în industria farmaceutică, atunci medicina alternativă este soluția ideală pentru tine, iar produsul naturist inovator Eron Plus, te va ajuta pe deplin fără multiplele efecte secundare. Acesta se prezintă ca un set de două produse, care au în compoziție doar ingrediente naturale, cum ar fi:

  • L-arginină – este soluția 100% naturală care ajută la creșterea performanțelor sexuale ale bărbaților, deoarece are un efect pozitiv asupra sistemului circulator. Arginina este un aminoacid, precursorul acidului nitric care dilată, relaxează și mentine elasticitatea vaselor sanguine.

 

  • Rădăcina maca – este un afrodisiac puternic și ajută în creșterea fertilității, atât la bărbați, dar și la femei. Această rădăcină este bogată în nutrienți și contribuie la echilibrul hormonal, îmbunătățește memoria, concentrarea, funcția sexuală, ajută organismul în condiții de stres să fie energic și să aibă rezistență imunitară.

 

  • Tribulus terrestris sau “Colții babei” – este o plantă cunoscută care ajută la îmbunăățirea vieții sexuale și la sporirea fertilității. Această plantă are numeroase proprietăţi benefice pentru organism: îmbunătățește spermatogeneza, intensifică producția de testosteron și hormon luteinizant, antiinflamatoare, hepatoprotectoare, diuretică, afrodiziacă, litotriptică urinar, mărește masa și tonusul muscular, ajută la arderea grăsimilor, dilatatoare coronar, hipoglicemiantă. Din cele mai vechi timpuri această plantă a fost utilizată în medicina tradițională asiatică pentru tratarea deficiențelor hormonale la bărbați. Datorită ingredientului activ numit protodioscin din compoziția acestei plante s-a putut  remedia infertilitatea și disfuncția sexuală masculină, cum ar fi ejacularea precoce și s-a tratat impotența.

 

 

  • Ginseng-ul corean – ginsengul este realmente una din plantele medicinale cele mai cunoscute în întreaga lume, deoarece are efecte reale de creștere a libidoului și a funcției de reproducere la bărbați, acționând ca biostimulator și determinând creșterea cantității și calității lichidului spermatic, ajutând la întârzierea ejaculării și sporind creșterea performanțelor sexuale. Este un bun afrodisiac prevenind disfuncțiile sexuale atât la bărbați, cât și la femei.

 

  • Gălbenele – conţin: vitamina C, vitamina A, flavonoide, carotenoizi, uleiuri eterice, mucilagii, substanţe amare, saponine triterpenice, răşini. Florile de gălbenele sunt bogate in uleiuri volatile, betacaroten, vitamine, minerale, steroli, flavonoide, tanini, saponine si substante tri-terpenice. Aceste elemente au proprietăți antioxidante, antiinflamatorii, antiseptice, cicatrizante, antiparazitare și antimicrobiene.

Exista numeroase testimoniale care confirmă că acest medicament natural pentru potență a îmbunătățit vizibil și rapid viața sexuală a multor bărbați trecuți de prima tinerețe și nu numai, fără a provoca efecte secundare și fără a avea nevoie neapărat de prescripție medicală din partea unui urolog.

Observații importante:

  • Consumul excesiv de alcool poate dăuna competențelor sexuale creeând reale probleme de menținere a erecției, apetitul sexual scade, dificultate în a ejacula, agresivitate sporită sexuală si chiar și impotență.
  • Fă sport cât de des poți! Obezitatea este un factor de risc în manifestarea normală a vieții sexuale. O dietă sănătoasă ajută organismul să funcționeze la maxim pentru a îndeplini toate funcțiile dorite.
  • Nicotina este unul din cei mai mari dușmani ai activității sexuale existând marele risc să se ajungă la impotență. Sunt studii care arată că bărbații fumători sunt predispuși de două ori mai mult la infertilitate decât bărbații nefumători.
  • Dependența de droguri are efecte nocive asupra vieții sexuale. Drogurile sunt cauza principală pentru dispariția erecției și a micșorării penisului. Există cazuri în care bărbații consumatori de droguri sunt inhibați sexual și nu au experimentat niciodată orgasmul în timpul utilizării.

About : admin